Bel ons!
0314-200300
Kunt u al verlengen? Klik hier!

Over ons

Belpunt is al sinds 2000 hét begrip in Doetinchem voor telefoons, abonnementen en reparaties. Dit met de nadruk op kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Waar het vandaag de dag vaak allemaal snel moet, nemen wij uitgebreid de tijd voor onze klanten. Of het nou een korte, of toch een iets langere vraag is, wij helpen je. Terwijl je tijdens de aanschaf van je nieuwe telefoon geniet van een heerlijk bakje koffie of thee, is de collega al druk bezig met het verlengen van je abonnement of alle gegevens over te zetten van het oude naar het nieuwe toestel. Ook staan wij er om bekend dat wij snel én vakkundig repareren. Hierdoor zit je vaak nooit langer dan een uurtje zonder toestel. In de tussentijd krijg je van ons een degelijk leentoestel mee zodat je altijd bereikbaar bent. Je bent bij ons van harte welkom om eens te ervaren hoe wij iets voor je kunnen betekenen.

Onafhankelijk advies

Omdat wij ons niet hebben verbonden aan één provider heb je bij ons altijd de keuze uit abonnementen van meerdere providers. Zo heb je altijd de beste bundel, passend bij jouw verbruik.

Uitgebreid assortiment

Ons assortiment bestaat uit een gevarieerde collectie van de nieuwste smartphones en prepaid toestellen van de bekende merken. Ook kun je je oude toestel bij ons inruilen.

Internet + Tv

Wij verzorgen zowel het mobiel- als het thuisabonnement voor je. We zijn onafhankelijk en werken samen met de providers KPN, T-Mobile- Vodafone, Ben en Ziggo. We regelen hierbij zowel de aanvraag als de overstapservice. Het enige dat je nog hoeft te doen is de afspraak met de monteur plannen. Die komt dan langs om alles te installeren zodat je zorgeloos gebruik kan maken van de nieuwe aansluiting.

Goede Service

Wil jij graag een persoonlijk en deskundig advies bij de overstap naar de nieuwste smartphone? Service staat bij ons hoog in het vaandel, als je een nieuw toestel bij ons aanschaft zetten wij kosteloos de gegevens uit jouw oude toestel over naar jouw nieuwe toestel. Ons team staat voor je klaar!

Reparaties

Voor elk type telefoon of tablet reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. De meest voorkomende telefoon schade is aan het scherm of waterschade. Gelukkig hebben wij voor vrijwel elke schade een oplossing. Wist je dat wij veel reparaties zelf uitvoeren? Dan kun je direct weer gebruik maken van je eigen telefoon. Als het toestel moet worden opgestuurd ter reparatie ontvang je bij ons een leentoestel in bruikleen. Uiteraard geven wij ook garantie op uw gerepareerde toestellen.

Openingstijden

maandag 10:00 – 18:00
dinsdag 09:30 – 18:00
woensdag 09:30 – 18:00
donderdag 09:30 – 18:00
vrijdag 09:30 – 20:00
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag Gesloten

Je vindt ons in Doetinchem
Heezenstraat 25
7001 BP Doetinchem